Over DB Interieur

DB Interieur uit Knokke

Bij DB Interieur gaan we voor méér dan totaalrenovatie & interieurinrichting. We stellen je altijd de vraag: “Thuiskomen, wat betekent dat voor jou?”. Hierna zorgen we voor een uitgekiend plan op maat voor jouw totaalproject. Schilderwerken, gordijnen op maat, totaalrenovaties, etc. We staan je graag bij tijdens het volledige proces van je totaalrenovatie. 

Gordijnen op maat

De kracht van je woning zit in een elegante en harmonieuze inrichting. Het interieur van je woning is dan ook niet compleet zonder de gepaste raamdecoratie. Gaat je voorkeur uit naar een klassiek interieur? Hou je meer van een moderne look of is industrieel volledig je stijl? Bij De Bree Interieur staan we je graag bij met het gepaste advies en de juiste kleur- en materiaalkeuze zodat jij écht kan thuiskomen.

Professionele schilderwerken

Bij schilderwerken gaat het om de kleinste details, daar zijn we steevast van overtuigd. Ben je op zoek naar een schilder in Knokke voor jouw totaalproject? Welkom bij De Bree Interieur! De plek waar we streven naar hoogstaande schilderwerken. Zo kunnen we je droomproject waarmaken en creëren wij een interieur met oog voor detail dat je nét dat tikkeltje meer biedt.